Atelier Lau

Diensten

Bij Atelier LAU kunt u voor diverse diensten terecht. Zo leveren wij
volledige ontwerpen van A to Z en bieden we adviesgesprekken en individuele
ontwerptekeningen aan. Heeft u vragen of een specifieke opdracht in gedachte? U
kunt vrijblijvend contact opnemen door een mail te sturen of neem contact op via het
formulier. Deze kunt u vinden op de contactpagina. 

Het (ver)bouwen van uw woning is een spannende en leuke ervaring. Waarschijnlijk heeft u al wat ideeën en inspiratie opgedaan of misschien gaat u wel helemaal blanco het proces in. In beide gevallen kunt u bij Atelier LAU terecht voor een uniek en passend ontwerp. Bij Atelier LAU wordt u in elke stap meegenomen om zo tot het beste resultaat te komen.

Ben u geïnteresseerd in tekeningen van uw woning of project? Ook dan bent u bij Atelier LAU aan het juiste adres. Atelier LAU kan bouwtekeningen, verkooptekeningen en 3D visualisaties voor u maken. Dit is bijvoorbeeld handig als u uw woning wilt verkopen en net even dat beetje extra wil bieden.

Atelier LAU kan u helpen bij het aanvragen van diverse vergunningen voor uw woning. U kunt bij Atelier LAU terecht voor omgevingsvergunningen, splitsingstekeningen en meer. Bent u geïnteresseerd in deze dienst maar weet u niet precies wat u nodig heeft? Geen zorgen, tijdens een eerste gesprek zullen we uw wensen bespreken en wordt er een plan voor u gemaakt.

Atelier LAU biedt interieuradvies en -ontwerp op maat. Wellicht bent u al gestart met de (ver)bouw van uw woning en wilt u graag een interieurontwerp, of zou u graag het interieur als onderdeel van het gehele ontwerp er bij willen nemen. Atelier LAU biedt het interieur aan als individuele dienst maar kan het ook zeker integreren in een totaal ontwerp van A tot Z!

Werkwijze

Ontwerpproces

Bij Atelier LAU staat de wens van de opdrachtgever voorop. Door middel van nauw contact tussen de ontwerper en de opdrachtgever blijft de aanpak persoonlijk en passend
voor ieder project. Tijdens de besprekingen worden de ideeën besproken en wordt eerst een concept opgesteld. Wanneer deze is goedgekeurd wordt de stap naar het ontwerp gemaakt.

01 Eerste Kennismaking

Bij Atelier LAU is het persoonlijke contact tussen ontwerper en opdrachtgever een van de kernwaardes. Daarom wordt elk project ook gestart met een vrijblijvende eerste kennismaking. Zo kunnen we samen uw ideeën bespreken en daar een passende aanpak voor bespreken. Bent u geïnteresseerd in een gesprek? Neem dan contact op via het formulier. 

02 Locatiebezoek

Voor ieder project is de locatie een bepalend onderdeel van het proces. Daarom willen we bij Atelier LAU graag beginnen met een bezoek aan de locatie. Zo kan er een goede inschatting worden gemaakt
van het werk en kan het eerste concept worden opgezet.

03 Concept bespreking

Na de kennismaking en het bezoeken van de locatie gaan we aan de slag met het eerste concept. Omdat de opdrachtgever bij Atelier LAU altijd centraal staat, wordt er in de beginfase nauw samengewerkt aan het concept. Uw ideeën krijgen hun eerste vorm en samen kunnen we het concept
bespreken en vormen.

04 Ontwerpfase

In de ontwerpfase wordt het concept verder uitgewerkt. In deze fase worden de tekeningen opgesteld en worden de ontwerp keuzes definitief gemaakt. U ontvangt een volledig op maat gemaakt ontwerp.

05 Interieur

Afhankelijk van het project en de wens van de opdrachtgever kan er een interieurontwerp worden gemaakt. In deze fase worden materialen gekozen en wordt de inrichting van uw woning/kantoor ontworpen.